CD "Drie kleine kleutertjes en een dappere Dodo" gezongen door DO.

(Klik op de verschillende illustraties om deze groter te bekijken.)

www.domusic.nl

DO BRENGT ALBUM UIT VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Een langgekoesterde wens van Do ging eind februari 2014 in vervulling; een kinderalbum uitbrengen met meezing- en slaapliedjes voor de allerkleinsten. ‘Mijn zwangerschap was het startsein voor dit nieuwe project, het ultieme moment om in de wereld van de kinderliedjes te duiken’, aldus Do.

Wie kent ze niet; Alle eendjes zwemmen in het water, Berend Botje of Op een grote paddenstoel. Aloude, maar o zo bekende kinderliedjes die door de jaren heen nooit hun kracht en charme hebben verloren. Samen met haar vaste pianist Marcus Olgers en gitarist Erik Rutjes herschreef ze de arrangementen en gaf ze de liedjes een originele twist. Het resultaat is een afwisselend en muzikaal album, waar ook de ouders met plezier naar zullen luisteren.

Voor het artwork nam Do illustratrice Lonneke Dapiran in de arm, die speciaal voor Do en als hint naar de zangeres zelf een dappere dodo ontwierp. 

 

 

 

‘Drie kleine kleutertjes en een dappere Dodo’ is verkrijgbaar op: Itunes - met als bonustrack het liedje ‘Zonder Jou’ welke Do inzong voor de film Pim & Pom: Het Grote Avontuur. 

Een fysiek exemplaar van de cd is ook te bestellen via: info@kukido-inc.nl